Vertaler van menselijke wensen naar techniek.

Als erkend elektricien helpen we je verder met de elektrotechniek.


Wensen hebben we allemaal, en voor wensen op het gebied van elektrotechniek is het natuurlijk het beste om contact te zoeken met een erkend elektricien. Daarom ben je waarschijnlijk ook op deze website terechtgekomen.
Je zoekt een elektricien die deze wensen kan vertalen naar een technische oplossing, zonder moeilijke woorden of vakjargon.
 
Ritske Elektrotechniek is een Uneto-Vni erkend elektricien en inmiddels al weer 10 jaar gevestigd te Leiden.
Als je contact opneemt met Ritske Elektrotechniek haal je niet alleen een opgeleid een opgeleid elektricien in huis,  maar tevens vele jaren ervaring in het vakgebied.
En met die combinatie mag je niet alleen een goed advies verwachten, maar ook een goede uitvoering van de gevraagde werkzaamheden en leveringen.

Omdat elektrotechniek zich kenmerkt door een breed scala van werkzaamheden, is er besloten ons vooral toe te leggen op elektrotechnische installatie in- en rondom de woning. Door die keuze te maken kunnen we dieper ingaan op de speciale wensen van klanten.

Dat doen we ook graag, want of het nu gaat om een volledige renovatie van een woning,  de elektrotechnische voorzieningen voor een nieuwe keuken aanpassen, of welke andere verandering op elektrotechnisch gebied in woning dan ook. Het begint bij wensen van een klant. En die wensen worden besproken, gecheckt op uitvoerbaarheid en vervolgens gaan we graag aan de slag.

Bijna elke vraag en elke wens vraagt om een stukje maatwerk, daarom zijn we ook vrij intensief bezig met opleidingen en overige manieren om kennis te vergaren, zodat we maatwerk kunnen blijven bieden.
De communicatielijnen zijn kort, de gedane beloftes en afspraken worden zoveel mogelijk bevestigd via mail, sms of whats-app.

Wij werken o.a. voor woningeigenaren, consumenten, architecten, aannemers en V.v.E.
Op dit moment al vragen of belangstelling, bellen kan altijd 06 3008 08 78, contact opnemen kan ook altijd.

 


Snel contact met een erkend elektricien in en rondom Leiden, bel of app naar 0630080878
of mail naar info(at)ritske.nlRitske Elektrotechniek is erkend door en lid van:

logo uneto vni

KvINL

Copyright © 2018. Ritske Elektrotechniek. Opaalstraat 114 2332 TM LEIDEN  Tel. 06 3008 0878  KvK: 28116708