Vertaler van menselijke wensen naar techniek.

We blijven natuurlijk ons best doen voor meer aanbevelingen, maar ook zonder aanbeveling krijg je 100% kwaliteit, want we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat is beloofd.

Anton en Rani, Leiden, diversen.

Wij zijn erg tevreden over de door Rick uitgevoerde werkzaamheden (vervanging groepenkast en aarden van de gehele woonkamer). Naast vakmanschap en flexibiliteit, is Rick een ontzettend vriendelijke en betrouwbare man.

James, Leiden, renovatie badkamer en extra slaapkamer.

Ritske Elektrotechniek heeft bij mij prima werk geleverd in de badkamer en op zolder. Daarnaast ben ik ook te spreken over het gebruikte materiaal: er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zoals bijvoorbeeld dimmers en spotjes (de vering is daarbij zeer belangrijk).betrouwbaarheid
Ritske Elektrotechniek is goed bereikbaar, krijg binnen een dag response. Daarnaast is het bedrijf zeer flexibel en worden afspraken goed nagekomen: een aanrader.
Daarnaast doe ik ook veel zelf en Ritske Elektrotechniek heeft me daarbij prima ondersteund met goed advies en materiaal.

hmetiku, Leiden, aanpassingen keuken.

I got another reason to like Leiden. What a wonderful man (Rick)! I was really worried with my new machines which didn't match with my new house electric system. However thanks to Rick he came with one phone call and did it all right. Bedankt, Haile (Leiden)

Dhr. Luiten, Rotterdam, renovatie appartement.

Mjn zonen hadden een flatje gekocht en daar moest het nodige aan gebeuren waaronder ook het elektra zoals de groepenkast welke door ouderdom vernieuwd moest worden en div andere problemen Rick gaf en prijs op welke was voor mij de reden om hem het werk te gunnen ik ondervond dat Rick zeer bekwaam is en weet wat hij doet en waar hij het over heb tevens is Rick prettig om mee te werken .
Indien ik wederom een electricien nodig zou hebben wordt dit zeker weer Rick  top

Ronald, Zoetermeer.

Ritske elektrotechniek heeft bij mij 4 extra groepen bijgeplaatst en diverse andere werkzaamheden verricht op elektrisch gebied. 
Omdat Ritske erkend is door Uneto-Vni heeft dat voor mij de doorslag gegeven om hem uit te nodigen om een vrijblijvende offerte uit te brengen.
Na een leuk kennismakings gesprek mocht Ritske de werkzaamheden voor mij doen.
Hier heb ik geen spijt van en heeft de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.
Een vriendelijke man die ook naar je luistert. Waar vindt je die nog.
Kortom, ben erg tevreden. Mocht u zo'n soort gelijke klus hebben, bel hem even voor een offerte. Tevens is hij vriendelijk geprijsd.   

Alvast contact? Je bent altijd welkom.

 


Snel contact met een erkend elektricien in en rondom Leiden, bel of app naar 0630080878
of mail naar info(at)ritske.nlRitske Elektrotechniek is erkend door en lid van:

logo uneto vni

KvINL

Copyright © 2018. Ritske Elektrotechniek. Opaalstraat 114 2332 TM LEIDEN  Tel. 06 3008 0878  KvK: 28116708